perjantaina, maaliskuuta 09, 2012

Jämsän reissu!

Olimme eilen mieheni kanssa sukuloimassa Jämsässä. Sukulaisilla on huonekalukauppa ja siellä on ollut varattuna meille yöpöydät jo jonkin aikaa. Väri on väärä ja joudun ottamaan joko pensselin tai spray-purkin käteeni ja antamaan niille meille sopivamman värin. Valkoisesta kyllä tykkään ja paljon, mutta meille on mieheni myötä muuttanut tumman pähkinän värisiä huonekaluja. Sängynpääty, jonka saimme tyttäreltäni on myöskin tumman ruskea ja vuodekatoksen maalasin ruskeaksi ja pronssiksi.
Tässä tämä ihanuus vielä valkoisena. Piti heti kyllä tänään maalata, mutta aika on mennyt muissa tuherruksissa. Ehtineehän nuo ensiviikolla, vai ehtiikö...???
No, ainakaan huomenna en ehdi, kun kutsu tuli töihin.

Mutta... eihän sieltä Jämsästä niin lähdetty, ettei jotain muutakin mukaan lähtenyt. Tilasimme minulle ihka oman tietokonepöydän. Olen tähän asti kulkenut kone kainalossa paikasta toiseen ja kaivannut omaa pöytää.
Tälläinen sieltä sitten tulee
Oli niin suloinen ja söpö ja kaiken lisäksi sitä pähkinää, mitä meillä jo ennestään olkkarissa on. Siinä saan sitten lukea blogeja, kirjoitella ja naamakirjailla. Tuoli  puuttuu... täytynee ensin alkuun istuskella vaikka jakkaralla.
Hygieniapassikin tuli suoritettua keskiviikkona, joten nyt olen tosi hygieeninen :)

Tervetuloa kurkkaamaan elämääni tämän blogin välityksellä!
Nautinnollista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tervetulleita!