sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2012

Marian päivän aamu

Kelloja siirreltiin, onneksi mies ymmärsi, että viisareita käännetään, eikä kelloja siirretä paikasta toiseen.
Tein tässä maraton putken töissä (minulle maraton, ei toisille) ja sen jälkeen flunssa iski päälle, eihän sen olisi pitänyt, koska omasta mielestäni olen niiiin vitamiinirikas ihminen, ettei minuun mikään iske, mutta iskihän se... pahus.
Nyt ei edes tiedä mitä tänne näin Marian päivän aamuna kirjoittelisi APUVA... auttakaa...
Mieskin meni omia juttujaan lukemaan eikä auta minua yhtään... voi mua parkaa... ihan hukassa.
Saapihan tässä nyt kieriskellä itsesäälissä.
Mun hienot pajuasetelmat, jotka suunnittelin tuomaan kevätiloa ja pääsiäistä terassillemme on nyt tälläisiä
Lumen peitossa olevia risuja
Se siitä kesäajasta ja kellojen siirrosta...
En sitä sitten uskaltanut edes grillijonoon mennä, kun oon yrittänyt laihduttaa. Naamakirjasta vaan seurailin  kotona ja kaiken lisäksi kuumeessa. Kuvitelkaa: nälkäisenä ja kuumeessa...
Täytyy taas vähän sääliä ihteään .... 

Painoa on pudonnut 9 viikossa yli 20 kiloa. Siitä olen onnellinen. En oikein ole uskaltanut siitä ääneen puhua, kun en ole luottanut itseeni. Dieetti minulla on loistava, mutta itseluottamus hukassa.
Sairastin viime talven (vuosi sitten) ja söin ja turposin. Tammikuussa tuli mitta täyteen ja löysin loistavan dieetin ja sen mukana tuli täydellinen tsemppaaja!

En kuitenkaan anna periksi, enkä uskallakkaan... Tsemppari tulee torstaina meille pitämään Hyvinvointi-iltaa ja silloin täytyy olla timmikunnossa, siis sellaisessa jonka minusta saa. Pitkä on matka meikäläisellä edes johonkin asti, kun olen itseni päästänyt näin lihomaan.
Mutta alkutaival on jo taitettu ja matka jatkuu...

Torstaina 29 päivä maaliskuuta meille tulee Osmo Räihä PM-internationalista kertomaan kehon ja mielen hyvinvoinnista.
Urheilijat, muuten vaan liikkujat, omasta terveydestään huolehtivat ja tälläiset meikäläiset ylipainon kanssa painivat: tietoa, miten jaksaa urheilla paremmin, liikkua ja miten pysyy hyvävointisena niin keho kuin mielikin ja miten laihtuu...

Nyt kun uskalsin kertoa ääneen, niin tästä eteenpäin kerron täällä blogissa mietteitäni (ja joskus kärsimääni nälkää) sekä tuloksia tästä projektista.
Tervetuloa kuuntelemaan torstaina Osmoa! Hänellä on tietoa paljon muillekin kuin laihduttajille.

Tervetuloa!
 Pappilantie 3 asunto 2
torstai 29.3.2012
klo 18.30
P.s. Laitathan sähköpostiini tai kommentteihin jos olet tulossa. Kiitos!

6 kommenttia:

 1. Hei! Oli pakko kurkata blogiisi, ja aivan ihanat sivut sinulla täällä.. Olen monta kertaa itsekin ajatellut että rupeaisin pitämään jonkinnäköstä blogia, mutta en ole vaan ehtinyt tai saanut aikaiseksi. Kauniit sivut, ja aivan ihania juttuja kirjottelet ja mukava niitä lueskella.. tv. Kaisa

  Anonyymina pakko kirjottaa sillä mulla ei ole blogia, jota tähän linkittää, mutta en nyt aivan anonyymi ole.. tyttäresi ystävä jo lapsuudesta, Kaisa

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kaisa!

  Ihana kun käyt blogissani ja tykkäät. Kommenttiasi lukiessani aloin itkemään... ilosta, muistoista...Olet ollut minulle Marian kautta läheinen ja monta kertaa muistanut sinua.

  Suosittelen blogin kirjoittamista, siitä saa paljon itselleen. Ajatukset vierähtävät jonnekkin muualle kuin tähän arkipäivään, vaikka arkisia asioita kirjoittelisikin.

  Kerro heti kun aloitat blogin, haluan olla ensimmäisiä lukijoita siinä!

  Anneli

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti paranet pian.
  Aivan mahtava painonpudotus! VAU!! Onnittelut!=)

  P.S. Blogini osoite on muuttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo on jo hieman parempi. Pitkän sitkeä on tämä tauti ollut.

   Kiitos kannustuksesta, sitä tarvitaan. Välillä tuntuu, ettei jaksa enää yhtään olla dieetillä, mutta sitä on pakko jaksaa jatkaa vielä toisen mokoman verran. Ehkäpä tämä flunssa on vienyt kaikki mehut...???

   Poista
 4. Onnittelut Anneli tuosta huimasta painonpudotuksesta! Minä olen aina ollut ylipainoinen tai en nuorena mutta varsinkin nyt keski-ikäisenä (lähempänä 60 kuin 50) painoa tulee aina lisää ja sorrun pimeään aikaan pullaan ja herkkuihin. Miehen kuoleman jälkeen paino putosi itsestään mutta nyt taas tullut kiloja takaisin. Vaatteistahan sen huomaa. Lenkkeilen paljon mutta ei se auta, jos ei katso mitä suuhunsa laittaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Beate56!
  Onnittelut lämmittää mieltä. Olen lihonut sen jälkeen kun löysin Esan. En ole koskaan ollut ns. missimitoissa, mutta huomattavasti hoikempi kuin nyt. Jostain syystä "akotuin" ja päästin itseni lihomisen alkuun ja lopetin liikunnan. Elämäni onnellisessa vaiheessa. Ajattelisi, että silloin laihtuu ja haluaa pitää itsestään huolta kun löytää "sen oikean", mutta minulle vain kävi kuin kävi. Nyt mennään tästä eteenpäin pikkuhiljaa liikuntaa lisäämällä ja tällä dieetillä jonkin aikaa.
  Sinulla on hyvä kun liikut paljon. Se edesauttaa painonhallinnassa.
  Täytyy mennä katsastamaan blogiasi, mitä sieltä tänään löytyy! Jotain kaunista luettavaa...

  VastaaPoista

Kaikki kommentit tervetulleita!