torstaina, helmikuuta 16, 2012

Kotisivujen tekoa!

Viikonloppu vierähti kotisivujen tekemisessä. Kuvat jouduin ensin etsimään jostain sekalaisesta seurakunnasta (kukahan on jättänyt kuvien järjestelyn tekemättä?) Kuvia katsellessa mielessäni pyöri laulu: Rakastan elämää....
Jouduin käsittelemään kuvat kolmeen kertaan; ensiksi olivat liian suuria ja sitten erikokoisia ja kolmas kerta toden sanoi: ne onnistuivat.
Tässä minä olen isän ja äidin kanssa noin 1½-vuotiaana. Juhannuskoivuja silloin vielä harrastettiin "porraspielessä". Harvoimpa enää juhannuskoivuja missään näkee


Uuden työn oppiminen taas vaihteeksi on ihanaa.Tänään aloitin uuden keikkatyön rtg:ssä. Olen saanut opetella monen monen monta erilaista työtä viimevuosina. Hygipassi-tenttikin odottaa... Projekteja on näillä näkymin aika monenlaisia, kunhan vain pysyn terveenä. Sitä hartaasti toivon.
Arpojen jättäminenkin alkaa olla loppusuoralla. Huominen päivä on vielä aikaa osallistua arvontaan tuolla alempana olevassa postatuksessa.
Arpalippuihin olen jo tähän asti osallistuneitten nimet kirjoittanut ja jos vielä tulee osallistujia kirjoittelen sitten lisää ja niistä laittelen kuvia ja itse arvonnasta kun se suoritetaan. Tuotteet on tilattu ja tulevat ensiviikon aikana ja silloin lähettelen niitä sitten voittajille. Kiitos jokaiselle tähän asti arvontaan osallistuneelle. Teitte yllärin... en uskonut noin paljon niitä tulevan!
Tässä vaiheessa voisi laulaa: Oi niitä aikoja, oi niitä aikoja... 
ja se oli silloin, kai muistat sen...
Eikä mitä... elämä on ottanut ja antanut. Olen kiitollinen tästä hetkestä. Ihanasta perheestäni ja miehestä "jonka minulle annoit"
Näihin ajatuksiin tällä kertaa... sunnuntaina palataan arvonta-asioihin. 
Nauttikaa viikonlopusta ja läheisistänne!


2 kommenttia:

 1. Kiitos kun liityit blogini lukijaksi. Elämäni myllerryksessä sen aloitin ja muutaman lukijankin olen saanut. Nuo vanhat, muistorikkaat kuvat tuovat mieleen muistoja menneiltä ajoilta, välillä haikeita mutta ah myös riemukkaita.
  Mukava harrastus tämä bloggaus muuten, en uskonut kuinka tämä 'imaisee' mukaansa.
  Mukavaa kevään jatkoa sinne Pohjanmaalle. Olen käynyt Kivitipussa mutta oliko se Alajärvellä?

  VastaaPoista
 2. Hei Beate56! Bloggaus on ihanaa! On tosi kiva kun olet liittynyt lukijaksi. Kivitippu on tuossa naapuri pitäjässä Lappajärvellä. Melko lähellä olet käynyt.
  Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit tervetulleita!