torstaina, helmikuuta 02, 2012

Ihanaa!

Olen aivan otettu, kun sain Niinan kirjoittamasta Tervalan tupa blogista haasteen! Niinan blogi on ihana olen seurannut sitä ihan ensimmäisestä sanasta ja kuvasta lähtien. 
Tehtäväkseni tuli kertoa viisi alle 200 kirjautuneen/tilanneen lukijan blogia.

- Talo 365, Jovelassa
- XL Elämää
- Miia-Rebekka
- Kotiäidin arkea ja ompeluksia
- Tarinoita talosta

Nämä nyt viiden listalle ja haaste Heille! 

Tänään ollut kotitoimistopäivä, maksanut laskuja ja tyhjännyt samalla tiliä; ei hyvä. Yleensä paperini ovat kunnossa, mutta nyt kyllä oli viime ja tämän vuoden paperit niin sekaisin, että tein monta tuntia töitä että sain ne järjestykseen. Sain onneksi mennä valmiille ruualle: tänään oli norjan lohta ja kukkakaalimuhennosta, mieheni on hoitanut ruuanlaiton monena päivänä. Hän on mainio kokki!!!
Olin kaksi yötä valvomassa Wilhelmiinalaisten unia. Ihanimmista ihanin työpaikka. Vanhuksia pidetään kuin kukkaa kämmenellä, ken sinne pääsee saa viettää arvostetun ja rauhallisen vanhuuden.

Sen verran kevättää, että piti joitain ruusuaiheita tähän laittaa. Pakkasta on kyllä ulkona 24.4 astetta, mutta se ei haittaa kevätystä.

Sieltä täältä ruusukelloja, kippoja yms: 


 Huomenissa olemme kahden ihanan lapsen kanssa, harmi vain ,että on niin kylmä, ettei voi olla ulkona. Mutta onhan niitä leikkejä sisälläkin jos jonkinlaisia. Lapset kyllä osaavat pitää meidät täystyöllistettyinä..

Sunnuntaina on toinen vaalipäivä ja silloin menen Paavolan koululle vaalitoimitsijaksi. Sekin on mielenkiintoinen päivä. Mitä vanhemmaksi tulen sen enemmän alkaa tulla uusia asioita elämään. Nuorena olin jymähtänyt paikoilleni, samaan työpaikkaan, enkä "uskaltanut" kuin joskus ajatella työpaikan vaihtoa. Nyt kun ikää on tullut on vaikka kuinka monta paikkaa tullut nähtyä ja erilaisiin töihinkin uskaltanut mennä.

8 kommenttia:

 1. Kivasti kirjoitat! kirjauduin lukijaksesi, kun olen minäkin alajärveläinen ja onnellinen siitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kirjauduit. Opettelemistahan tämä vielä on, mutta yritys hyvä 10! Alajärvi on hyvä paikka :)

   Poista
 2. Kiitos Anneli:)
  Kiva kun tulit seuraamaan juttuni!
  T,Kati

  VastaaPoista
 3. Tulin kurkkaamaan ja ilmoittauduin lukijaksesi. Kiitos, kun "mainostit" blogiani :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on ihania blogeja molemmat. Valitsin toisen. Kiitos kun ilmottauduit lukijaksi!

   Poista
 4. Kiitokset haasteesta! Jämähdin tänne lueskelemaan vähän pitemmäksikin aikaa kun lapset katsovat voice of finlandia... äitillä pikku hetki vapaa-aikaa ennen nukkumaanmenopuuhia :) Oli kiva löytää uusi blogi.

  VastaaPoista
 5. Tykästyin lukemaan tätä näin rattoisan sunnuntai-aamun kunniaksi, joten täällä yksi lukija lisää :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit tervetulleita!