sunnuntaina, helmikuuta 26, 2012

Ihana sunnuntai-iltapäivä...

Hups, ompas aikaa vierähtänyt viimeisestä postatuksesta. Enkä kyllä tiedä minne...???  Jos ajattelemaan alkaa niin onhan siihen viikkoon sopinut: kampaajalla käynti, lapsen lapsen 3-v synttärit, töissä käyntiä iltaa ja yötä. Eilinen päivä meni nuokuksissa, en saanut yövuoron jälkeen nukkuttua kuin 2 tuntia ja sen tietää, mitä siitä seuraa... 
Onneksi on mies, joka käy kaupassa ja laittaa ruokaa, siivoaa ja tekee jos jotakin kun olen väsynyt tai muuten vaan laiska. Eilen meillä oli kukka-parsakaali jauhelihakeitto ja ah se oli niiiiin hyvää. Nyt uunissa muhii jokin herkullinen lihapata, enkä ole tehnyt sen eteen mitään...

Terassia kevät-talvi kuntoonkin mies ehti laittaa ja tehdä polun, että saa vietyä lintusille talipalloja. Ihana pieni karhunpoikanen vartioi polkua
 "Mahakelkka" jonka löysin syksyllä kirppikseltä on terassin kaunistuksena ollut koko talven. Kelkan pohjaan on joku joskus kirjoittanut: 
Pentille jouluna 1952 joulupukilta.
Huomenissa olisi uuden työn vuoro. Pari päivää olin sitä opettelemassa ja pikkuisen on epävarma olo; osaankohan minä????
Mutta ihanissa talviterassi tunnelmissa vietetään vielä tämä iltapäivä ja nautitaan. Huominen tuo omat murheensa ja ilonsa.

Näissä aurinkoisissa tunnelmissa toivotan kaikkille hyvää alkavaa vikkoa!


1 kommentti:

 1. Niin kiitos Anneli arvontapalkinnosta, tuli perille. Aivan ihanaa käsirasvaa ja tuoksuu niin
  mansikalle että.
  Blogissani olisi sinulle pikku haaste, jos kiinnostaa vastailla, pakkohan ei ole tietenkään. Täällä aina kietää näitä juttuja.
  Sinulla on kiireitä työelämässä mutta onpa mukava, kun on mies, joka osaa laittaa ruokaa, siivota ym.
  Ihana tuo mahakelkka! Jo ne ovat uskaltaneet kaikenlaisilla laskea ennenvanhaan. Täälläkin oli juttu Savon Sanomissa miten Puijon mäeltä olivat hujauttaneet omatekemällä kelkalla melkein torille asti.

  VastaaPoista

Kaikki kommentit tervetulleita!