maanantaina, marraskuuta 26, 2012

Kaiken keskellä pikkusen joulua!

Huomenta ystäväiset!

Aamusta päivä pisin... sanotaan. 
Olen aloittanut klo 4.25 tämän päivän. Kahvia tietenkin koneeseen ja kohta tekemään kotiin jäävälle jalkavaivaiselle ruokaa. Pojalla murtui jalkapöydänluu ja nyt on keppien varassa jonkin aikaa. 
Me lähdemme Esan kanssa Mänttä-Vilppulaan. Esalla kokouksia ja minulla lääkärissä käynti näiden ainaisten särkyjen takia. Kortisonia kun syö ylisuuria annoksia, niin kivut hellittävät. Liekö se kovin terveellistä?
Mutta onhan siellä jotain mahdottoman JÄNNÄÄKIN, käymme katsastamassa joitain asuntoja, joista voisi tulla uusi kotimme.
Nykyisestä kodistamme alkaa myyntiesittelyt loppuviikosta. Sekin Jännää... ja taas kerran jännää...

Kaiken tämän "rulijanssin" keskellä on rakas tonttuni löytänyt paikkansa, kuten niin monena vuotena ennenkin. Tyttäreni on sen ostanut ensimmäisellä kaverinsa kanssa kaksistaan tekemällään jouluostoskierroksella minulle. Ikää tontulle tulee varmaan jo jonkun verran...

Ei kai se nyt niin vanha ole... ei tyttökään vanha, enkä minä ;)

Joulupuuta etupihalle emme tänä vuonna ala väsämään, kun emme tiedä missä joulumme vietämme. Onhan sitä naapuritkin jo odotelleet, oli se niin ihme kapistus, pyykkipoikineen kaikkineen.
Takaterassille tuija on saanut valohunnun ja lyhdyissä palaa kynttilät.


Jouluihmisen joulu on nyt tässä, tuskin muuta tuleekaan, vaikka joulun viettäisimmekin täällä.. Kaikki muu vie nyt energian ja ajatukset pyörii uudessa kodissa, josta ei vielä ole mitään tietoa.

Hyvää alkavaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tervetulleita!