torstaina, lokakuuta 04, 2012

Tyyliä vaihtanut keittiö!

Olen haaveillut paremmasta kamerasta jo pitkän aikaa. Nyt oli aika hankkia se. Eihän se vieläkään mikään ihme kapistus ole, mutta meidän käyttöömme jo aivan loisto kamera.
Olen räpsinyt kuvia sieltä täältä, pyöritellyt kameraa kädessäni ja ihmetellyt ja opetellut käyttämään sitä.

Keittiö on ollut vielä kuvaamatta uudistuksen jälkeen. 
Silmäni lepää tässä rauhallisuudessa. Tummanruskea ja luonnonvalkoinen pellavainen paneliverho molemmin puolin. Ruttuinen Pentikin Poro tms liina ja yksi ainokainen poro (muut kaapissa piilossa). Pöytä kaipaa uutta liinaa ja uutta tuikkukuppi-systeemiä. Pöytä on ihana, sen saa ykskaks pitkäksi kun tulee vieraita, jatkolevy on tuossa kannen alla nostettavissa. Kahdestaan kun olemme se on pyöreänä.
Sama nurkka 1/2-vuotta aikaisemmin (vertailuksi). Rakkaimmat esineet ovat piilotettuna kaappeihin, ja vähemmän rakkaat lähteneet matkoille...
Työtaso (joka vielä väärän värinen) on nyt tyhjä. Siinäkin oli ylätaso ja paljon erilaista tavaraa... puukkoa ja puntaria, no ei siinä puukkoa ollut mutta puntari kylläkin. Joskus tulee aika, kun työpöytien tasot vaihdetaan tummaan pähkinään. Nyt on niin paljon muuta, että ne saa nyt kelvata sellaisenaan.
Avokaapit ovat saaneet ovet ja kaikki ylimääräinen on tältäkin seinältä piilotettu. Työtaso, allas ja liesi... siinä vielä duunia sitten joskus.... ja rahan menoa...

Tällä hetkellä kotimme on tälläisessä asussa ja olemme erittäin tyytyväisiä.

Halusin jakaa tätä muutosta teidän kaikkien kanssa!
(Uusi kamera kyllä vauhditti kuvaamista, kaksi viimeistä kuvaa ilman kattovaloa ja salamaa, kaikkea täytyy kokeilla)

2 kommenttia:

  1. Voi että kun on kauniiin näköinen keittö! Mulle kelpaisi ihan samantien tuo kokonaisuus. Pidän suuresti luonnonvalkoisen ja ruskean yhdistelmästä itsekin sisustuksessa ja samaa on meilläkin kovin monessa paikassa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Dahlia!
    Ruskea ja luonnonvalkoinen tuo rauhallisuutta ja kodikkuutta!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tervetulleita!