lauantaina, syyskuuta 01, 2012

Väliaika postatus pitkän tauon jälkeen...

Pitkästi on aikaa vierähtänyt edellisestä postatuksesta. Monet ovat kyselleet ja kaipailleet, mutta muutoksen tuulet ja työ ovat vieneet aikani niin tyystin, etten ole ehtinyt keskittyä blogiin. Olisihan kaikista muutoksen sekamelskoistakin voinut kuvia ottaa, mutta se on jäänyt.
Kotimme on kokenut kesän aikana aikamoisen muutoksen. Olen päässyt entiseen pelkistettyyn sisustukseeni kiinni uudelleen. Suuret kiitokset annan miehelleni Esalle, että hän on jaksanut kaikki muutoksen tuulet kanssani käydä läpi, eikä koskaan vastaan mistään todella typerästäkään asiasta!
Suurena apuna remontissa ja suunnitelmmissa ovat olleet mieheni, tyttäreni, tyttäreni mies.

Makuuhuoneemme on nyt täysin valmis. Laitan kuvia ennen ja jälkeen. Muutos on niin suuri, että hyvä katsoa molemmat kuvat.

Tässä tämä viime talvinen rimpsroiska, kamalaa... kerrassaan kamalaa....... ja uusi luomus. Tykkään niin paljon niin paljon tästä uudesta sisustuksesta!
Valaisin katossa on valkoinen, siitä ei nyt tullut kuvaa, mutta uuteen tyyliin sopiva.

Näin tällä kertaa, jatkossa kotimme muutoksista enemmän. Kiitos kaikille jotka olette uskollisesti käyneet katselemassa blogia joka ei päivity, lupaan parantaa tapani!

Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Kyllä on iso muutos makuuhuoneessa -kaunis! Niin raikas♥

  VastaaPoista
 2. Saanhan vähän hymyillä, tuo ekan kuvan jälkeinen lausahdus oli hyvä! Mulle on käynyt aikalailla samoin ;) todella kaunis ja rauhallinen lopputulos! Multa voi löytyä jatkossa uuteen sisustukseesi sopivaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa hymyillä... Hyvä jos on muitakin rimpsroiskaan kyllästyneitä :) luullut olevani ainoa. Tavaroita ja rimpsuja lähtenyt autokuormakaupalla kirppikselle ja osa ihan poistoon. Olen onnellinen tässä selkeydessä ja odotan mielenkiinnolla mitä sulta löytyy... utelias... tiedonhaluinen... oikeastaan jännittää :)

   Poista

Kaikki kommentit tervetulleita!