sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

Uusia syystuulia

Elämä on ollut töissä oloa ja talven tuloon valmistautumista. Hilloja ja mehuja on pakasteet pullollaan, ympäri pyöreitä päiviä on niitten kanssa tehty, mutta onnellinen olotila kaikesta hääräämisestä on jäänyt.
Olkkarin pieni hieno säätö on jäänyt tekemmättä, mutta ihan tyytyväinen olen tähän tilanteeseen mikä nyt on. Tavaraa ei tule varmaan sen enempää, ei ainakaan niin paljon kuin viime talvena oli... se aika on onneksi ohi.
Tavaran paljous on suurimmalta osaltaan päätynyt kirppikselle, osan olen myynyt suoraan kotoa, Autokuormallisia kaikkea ruusua ja rimpsua on lähtenyt matkaan...
Tässä hieman pelkistetympää olkkaria kuin viime joulukuun blogikuvissa


 Yksi taulu on päässyt sohvan taakse seinälle ja toinen laitettiin viime perjantaina ihan tyhjälle seinälle ja VÄÄRÄÄN PAIKKAAN... ei voi olla totta... uuden uutukaiset tapetit ja reikä väärässä 
 paikassa!
Tauluja meillä on pilvin pimein, enkä malta nyt laittaa oikeastaan mitään seinille, eli olkoot taulut vaatehuoneessa odottelemassa parempaa aikaa; meillä tai muualla, se jää nähätäväksi.


Tässä vähän vinkkeli kuva taulusta sohvan takana. Taiteilija Leo Rantasen taulu, hänen taulujaan on meillä melko tai sanoisinko tosi paljon.


Tämä kaipaa hieman hienosäätöä, mutta olkoot nyt vielä näin, en ole keksinyt mitään kummempaa. Vitriinit ja nurkkaosa ovat mieheni entisestä kodista johon ostettiin keskelle matalampi taso ja nyt telkkari laitettiin seinälle, joten taso on tuikutteluun sopiva.


 Aaltoja... joihin minulla on viha-rakkaussuhde, saimme häälahjaksi. Lasivitriinissä on lisää.... 

Kaikille kiitos ja oikein hyvää alkavaa uutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tervetulleita!