lauantaina, toukokuuta 19, 2012

Hei taas!

Nettipaasto tehnyt tehtävänsä ja nyt on oltava sitten jatkuvasti postaamassa!
Onhan paljon päässyt tällä ajalla tapahtumaankin, kuvia on kertynyt ja paljon on jäänyt ottamattakin, ei ole aina huomannut ottaa kuvausvälinettä mukaan.
Keittiön sisustuksesta lupailin tänne laittaa jotain kuvia.
Olen ollut niin villinä vaalean punaiseen ja pinkkiin! Sisustuksessa ja jopa omissa vaatteissani (miten mustaihminen voi olla pinkki-vaaleanpunainen?) on nyt tämä väri skaala valloillaan.
Keittiöön tuli verhot sattumalta, kun kävimme Keskisen kyläkaupassa. En ole oikein ollut "Vallila ihminen", mutta hyvä myyjä ymmärsi sekalaisen selityksen ja verhot lähti mukaan ja verhojen värit toistava räsymatto.
Verhot ovat eripariset aivan tarkoituksella. Pieneen keittiöömme kuvioita olisi ollut liikaa jos molemmat verhot olisivat voimakkaan kuvioisia. Oikean puoleinen on Vallilan Aprillia kangas ja vasen... en nimeä tiedä Vallilaa sekin.
Kangas oli todella helppoa ommella.
Tuoleihin olin jo syksyllä ostanut päälliset, joissa on hennon vaalean punaiset raidat, mutta ne jäivät käyttämättä, kun kirkkaan punainen valasi kotimme. Nyt niillekkin löytyi käyttöä.
 Olen kyllä miettinyt pääni puhki... miten mustavalkoinen ihminen asuu tälläisen keskellä ja vielä tykkää niin maan perusteellisesti...
Ihana rakas sydän!
 Anton 5w teki päivähoidossa mummille tämän. Pääsee parhaalle paikalle kodissamme. 
Ikean tuliaisina saimme suloisen lintutarjottimen, suklaa karkkeja ja keksejä.

Tänään juhlimme Antonin 5-v synttäriä. Angry Birds kakku odottaa!

Aurinkoista viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Vaalenapunaista! Täälläkin on vaaleanpunainen vallannut osansa muuten harmaa-valkosävyisestä olohuoneestamme. Pikkuisen pinkkiä piristää päivää ;o)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tervetulleita!