sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2012

Tervehdys!

Viikko on vierähtänyt viimeisestä postatuksestani. 
Alkuviikon olin flunssassa ja tosi väsynyt. Meillä niinkuin monessa muussakin perheessä ovat kaikki sairastaneet tämän liikenteessä olevan pitkän sitkeän taudin. Aikani kuluksi aloin virkkaamaan
ja tuloksena oli tämä
ja tämä
 sekä yksi vaalean punainen koppa, joka jäi sokerin puutteessa sokeroimatta!
Aika vierähti näiden parissa huomaamatta ja flunssakin parantui siinä sivussa.
Mies tuli kokousmatkalta  ja toi mukanaan Jämsästä minulle työpöydän. Pienen ja suloisen. Läppärini sopii siihen ja mieheni isän kello sekä puhelimeni. Kahdessa laatikossa saan säilyttää aarteitani.
Pöytä on olohuoneessa ja mielestäni sopii siihen kuin nenä päähän. Rukousmattokin sen yläpuolella on kuin tehty pariksi tälle helmelle!
 Ohops, kamera on tosi huono ja vielä jäi johto roikkumaan... mutta eihän yksi kolo komeassa mitään haittaa, harmi kun tässä on kaksi...

Laihdutus projektini jatkuu yhä. Tsempparini oli vaimonsa kanssa meillä torstai-iltana ja taas sain uutta puhtia.
Paino on pudonnut kaikestaan 25 kg aika lyhyessä ajassa, mutta olen ollut niinkuin Osmo on ohjeet antanut. Yhden jätskituutin söin isäni luona viimeviikolla, mutta seuraavan päivän olin pelkillä Shakeilla. Huonoa omaatuntoani paikkasin...
Onneksi Shaket ovat niin hyvin nälkää pitäviä, ettei ollut vaikeaa paikkailla edellisen päivän lipsumista.
Nyt olen päässyt liikunnan alkuun. Tähän asti olen ollut vain ruokavaliolla, mutta nyt kunto on jo niin hyvä ja kivut vähentyneet, että voin kävellä jonkinmoisia lenkkejä. 

Hyvää ja rauhallista Pääsiäisviikkoa!
 

3 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis pöytä... kyllä on tosiaan sitkeitä tauteja liikkeellä. oletpas paljon pudottanut painoa, varmasti olo keventynyt. Kiva, että kivutkin helpottaneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kivitasku, sinä uskollinen lukija!

   Paljon on pudonnut ja paljon on vielä edessä, mutta kipujen väheneminen ja uudelleen liikunnan ilon löytäminen auttaa saavuttamaan kevyempää olotilaa.
   Pöytä on suloinen <3

   Poista
 2. Voi kuinka ihanan tuliaisen oletkaan mieheltäsi saanut! Juuri passelin kokoinen läppäripöydäksi.=)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit tervetulleita!