sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2012

Kuvankäsittelyohjelmat ja rakeinen kevätpäivä.

Ainoa kuvankäsittelyohjelma jolla olen jotain osannut tehdä loppui jostain syystä tässä kuussa.
Olen ladannut kaikki mahdolliset ja mahdottomat ilmaiset kuvankäsittelyohjelmat koneelle. Osassa pitää olla jos jonkinlaisia lisäosia eikä meikä ymmärrä kaikkea, englanninkielen taitokin on monesti koetuksella. Onneksi olen pahemmilta viruksilta vielä ainakin säästynyt.
Eilen iltana taas kokeilin jotain ja sain kuvat tälläisiksi:
Eilen aamuna kahvia keitellessä katsahdin ulos. Terassin kaiteella oli lintu, enkä tiedä mikä, mutta kaksi siipeä ja nokka... elikkä linnulta näytti. Poikalintu oli vartiossa kaiteella kun tyttölintu nyhti pesätarpeita lampaantaljasta :)
Tulihan siitä varmaan ihana koti pikkuisille. 
Olen ollut viimeaikoina hyvin kukkaisella päällä, eikä siinä auttanut kylmä tuulikaan, kun piti  lähteä ostamaan orvokkeja.
Harmi vaan kun niitä ei ole vaaleanpunaisena... joku vaaleanpunaisessa viehättää...
Kauniita ovat nämäkin
Kesken kevät puuhien niin lintujen kuin meidänkin tulla tupsahti kamala raekuuro. Kuva orvokeista on raekuuron jälkeen, hyvin kuitenkin kestivät.
Tälläisiä tänään eilisestä. 
Kuviakaan ei ole kiinnostanut ottaa, kun tuo käsittely on ollut hakusessa. Ehkä eniten harmittaa tuo ihana kehys, joka peilaa, sitä en enää löydä mistään...
 
Näillä kuvilla ja jutulla mennään tällä kertaa. 
Latailen uusia ja kummempia kuvaohjelmia koneelle :) jos löytyis "se oikea" jolla saisin mieleisiäni kuvia.
 
Hyvää vappua kaikille!
 

3 kommenttia:

 1. Hei jos löydät jonkun kivan ilmaisen kuvankäsittely-ohjelman, niin vinkkaappas minullekin. Minä kun en ole vielä tutustunut semmoisiin ollenkaa, mitä nyt joku semmoisen tapainen on valmiiksi omalla koneella =)
  Kunnon pesäainevaraston pikkulinnuille laitoitkin =) Meilläkin linnut seuraa tarkkaan, kun harjaan koiraa ja käyvät sitten napsimassa irtokarvoja maasta. Hyvä on karvapedille pienten kuoriutua :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!=) Oletkos koittanut PhotoScapea? Olen myös kiinnostunut minkä ohjelman valitset käyttöösi! Uusia ideoita ja vinkkejä täytyy aina olla etsimässä.=)

  VastaaPoista
 3. Heips tytöt :)
  Olen ladannut GIMP 2, PhotoFilter. Yrittänyt ladata Paint.net, PhotoScape, mutta jostain syystä en saanut niitä koneelle.
  Yritystä on :)Heti kun löydän jotain muuta niin kerron :)
  Tämän blogin kuvat on Picasan kanssa kokeiluja.
  Ehkä viehätyin näihin..??? en tiedä...

  VastaaPoista

Kaikki kommentit tervetulleita!