keskiviikkona, tammikuuta 11, 2012

Sekalaista...

Tänään oli ensimmäinen Presidentin ennakkoäänestyspäivä. Kävin antamassa ääneni mieheni ja isäni kanssa. Oli ihanaa kun tyttäreni tuli perheineen yhtäaikaa. Oli upeaa olla kaikki yhdessä äänestyspaikalla. Poikani kävi äänestämässä Mänttä-Vilppulassa. Ei ainakaan olla nukkuvien puolueessa :)

Saimme tänään maailman ihanimman "toosan" , nyt sieltä kuuluu maailman ainakin viidenneksi ihanin biisi: Love Story. "Toosa" on uusvanha, aitoa puuta (en tiedä mitä) painava kyllä on. Siinä on kaikki ihanuudet radio, cd-soitin, kasettisoitin, vinyylilevysoitin, USB-liitäntä muistitikkua varten. Toimii kuin unelma. Kuunneltiin Petri Laaksosen vanhaa kasettia ja kuului tosi hyvin. Radio kuuluu myös loistavasti. Nyt kiireellä hankkimaan vinyylilevyjä jostain, ehkäpä kirppikset ovat paikkoja joista niitä kannattaa etsiskellä.

Monenlaisia ajatuksia on ollut päivän mittaan, kun on lukenut lehtiä ja kuunnellut uutisia. Perhesurmat, vaalit, vanhukset ja lapsiperheet. 

Kodin uudelleen sisustaminenkin on mielessä, kevennystä surullisiin ja asiallisiin asioihin...
"Toosalle" oli paikka jo tilatessa selvillä. Hyllyjä pitäisi seinälle laittaa, että saisi kirjat pois kaapista. Rakastan kirjoja!

Meidän ainoa "disaing" kohde on käytävän lipastolla. Siinä on Alvar Aalto-, Mänttä- ja Vilppula- maljakot. Aalto-maljassa on Jäämeren kiviä ja simpukankuoria, joita toimme pohjosen matkalta, niitä oli ihana kerätä.


Tälläisiä ajatuksia tänään!


Oikein hyvää loppuviikkoa kaikille jotka täällä pyörähdätte!


1 kommentti:

  1. Oijoi miten oli ihana radio <3 *kade*
    Mulla kun on vaan "karvalakkimalli" josta kuuluu pelkkä radio :)
    Ja äänestämässä käyn tottakai, edellisissä pressanvaaleissa, kun ei ollut ikää vielä äänestaa ;)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tervetulleita!